Peggir logo

<Website laten maken/>

Op maat

Blink uit en straal een professioneel imago uit. Nooit een standaard thema.

Meer info

Goed vindbaar

Laat je website hoger in zoekresultaten terecht komen.

Meer info

Zelf beheren

Beheer zelf de content op je website met het WordPress CMS.

Meer info

Zorgeloos hosten

Laat je website zorgeloos hosten bij ons. Zelf je hosting regelen is ook mogelijk.

Meer info

Snelle levertijd

We streven ernaar om zo snel mogelijk je website op te leveren.

Meer info

Ondersteuning

Na het ontwikkelen van je website kunnen we je ook ondersteuning bieden.

Meer info

Op maat gemaakt

Wij maken je website altijd geheel op maat. Geen standaard templates. Heb je zelf al een ontwerp? Geen probleem. Als je deze aanlevert dan implementeren we het. Heb je nog geen ontwerp dan kunnen we er een maken op basis van jouw wensen. We maken alle websites altijd responsive, zodat je website altijd goed te bezoeken is vanuit een desktop, tablet of mobiele apparaat. Wanneer je een ontwerp laat maken door ons krijg je altijd een gratis revisie, zodat je feedback kan leveren die wij vervolgens verwerken in het ontwerp.

Goed vindbaar

Bij het bouwen van jouw website voeren wij standaard SEO-optimalisatie uit. Dit doen wij door de code-structuur te optimaliseren voor zoekmachines. Maar ook door de opmaak, snelheid, caching en links te verbeteren. We maken gebruik van verschillende onafhankelijke tools om dit te verifiëren. Door dit te doen kunnen zoekmachines, zoals Google, je website beter indexeren en een hogere score geven voor de zoekresultaten. Hierdoor zul je sneller organische bezoekers op je website krijgen. Daarnaast geven we je de optie om per pagina een beschrijven en titel toe te voegen die vervolgens in de zoekresultaten te zien zijn en op plaatsen, zoals social media, waar jouw paginas gedeeld worden.

Zelf beheren

Wanneer we de website voor jou maken kun je ervoor kiezen om het te laten integreren in het WordPress CMS. Met WordPress kun je zonder technische kennis de inhoud van jouw website wijzigen, zoals teksten of plaatjes. Daarnaast maken we het mogelijk dat je via WordPress ook je SEO-tags kunt wijzigen. WordPress geeft je ook het voordeel dat je zelf bepaalde plug-ins kunt installeren en gemakkelijk back-ups kunt maken.

Zorgeloos hosten

Je krijgt van ons de mogelijkheid om zelf je website, die wij gemaakt hebben, te hosten of het bij ons te laten hosten. Wanneer je ervoor kiest om het door ons te laten hosten regelen we alles voor je in. Daarnaast krijg je een eigen omgeving waarin je je instellingen en eigenschappen kunt wijzigen (cPanel). Het enige wat je hoeft te doen is je DNS-instellingen te wijzigen.

Snelle levertijd

De levertijd van je website verschilt op basis van je wensen. Als je zelf een ontwerp hebt aangeleverd zal het ontwikkelen sneller gaan dan wanneer wij een ontwerp voor jou moeten maken. We streven ernaar om je website altijd tussen de vier en tien werkdagen af te krijgen. Hier zal over worden gecorrespondeerd.

Ondersteuning

Heb je na de oplevering van de website nog ondersteuning nodig dan kunnen we jou ook helpen. De prijs hiervan zal bepaald worden op basis van de benodigde ondersteuning. Hier kun je denken aan bepaalde ontwerpen die gewijzigd moeten worden, koppelingen of een stukje javascript. Je kunt altijd vrijblijvend een offerte vragen hiervoor.

Meer over websites

Prijzen en offerte Werkwijze Contact